Restaurant Wilhelminapark is een plek midden in een uniek stukje natuur en dé ontmoetingsplek in Utrecht Oost. Een prachtige locatie met een mooi verhaal. Een plek waar mensen elkaar ontmoeten en genieten van goed eten en drinken.

Voor het diner is er voor ieder wat wils, laat u verrassen met een uitgebreid Chefsmenu of kies een gerecht van onze a la carte kaart.

Bij het aperitief

Oesters

citroen I mignonette

per stuk € 4,25
per 1/2 dozijn € 24,00
Pata Negra

dungesneden ham van het Iberico varken

€ 11,75
Charcuterie

paté I rillettes I ham I cornichons I zilverui

€ 15,75
Kaas kroketten

Reypenaer I radijs I mosterd

per vier € 9,25

Chefsmenu

frequent wisselend menu op basis van seizoensproducten. Onze medewerkers lichten de gerechten aan tafel toe. Van het Chefsmenu serveren we op verzoek ook een vegetarische variant.

Chefsmenu

wanneer er kaas gekozen wordt in plaats van een zoet nagerecht geldt er een supplement van € 3,50 per persoon,
dit geldt ook voor een tussengerecht in plaats van een nagerecht bij een 3-gangen menu.

3-gangen € 46,00
4-gangen € 56,00
5-gangen € 66,00
Chefsmenu vegetarisch

wanneer er kaas gekozen wordt in plaats van een zoet nagerecht geldt er een supplement van € 3,50 per persoon,
dit geldt ook voor een tussengerecht in plaats van een nagerecht bij een 3-gangen menu.

3-gangen € 43,00
4-gangen € 53,00
5-gangen € 63,00
Wijnarrangement

passende wijnen bij ons chefsmenu

per glas € 8,00

Voorgerechten

Geglaceerde oerbiet [VEGETARISCH]

zwarte knoflook I codium I groene olijf

€ 15,50
Steak tartaar

Lardo di Colonnata I gepocheerde eidooier I crème van sjalot

€ 16,50
Supplement kaviaar € 3,50
Gepocheerde zalm in boemboe

crème van bospeen en gember I cashewnoot I sesam 

€ 16,50

Tussengerechten

Millefeuille van knolselderij [VEGETARISCH]

geitenkaas I macadamia I spruiten I miso beurre blanc

€ 16,50
Pot au feu

runderwang I rundernek I brioche met mierikswortelboter

€ 17,50
Heilbot

zacht gegaard I XO lak I crème van broccoli en limoenblad I saus van zuring en waterkers

€ 17,50

Hoofdgerechten

Groene kool [VEGETARISCH]

gevuld met pistache en paddestoelen I schorseneer in kataifideeg I jus van aardpeer en kombu

€ 27,50
Zeeduivel

aardappelmousseline I wilde spinazie I Hollandse garnalen I Hollandaise met beurre noisette

€ 31,50
Runderentrecôte

polenta I crumble van gedroogde worst I gebrande prei I jus met rozemarijn

€ 29,50
Côte de boeuf [per twee personen]

gebakken aardappels | coleslaw | Hollandaise saus

€ 75,00

Nagerechten

Eendenlever parfait met karamel en specerijen

brioche I sinaasappel botersaus I sinaasappelsorbet I honeycomb

€ 15,50
Mousse van citroen en roos

chocolade bladerdeeg I bros van Ruby chocolade I amandelroomijs

€ 11,50
Kaas

selectie diverse Europese kazen met noten-vijgenbrood en chutney

€ 15,50
Iets zoets bij de koffie?
Madeleines per twee € 3,00
Bonbons van Smits chocolade per stuk € 1,75
Macarons per twee € 3,00